Ideale producten voor een ideale wereld

Bij ProLaTerre geloven we in verandering. We geloven dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Daarom begonnen we zo’n vijftig jaar geleden als eerste met de import van tofu naar Nederland. En produceerden we niet veel later zelf tofu in Nederland. Ook als eerste.

Nu ruim vijftig jaar later zijn wij nog steeds de voorloper als het gaat om vegan producten. Niet alleen als het gaat om tofu, ook op het gebied van andere sojaproducten. Elke dag vinden we onszelf opnieuw uit. We zijn altijd op zoek naar een lekkerder product voor een betere wereld. Met nieuwe technologieën, nieuwe smaken en nieuwe productvarianten. Soms een subtiele verfijning, soms een compleet nieuwe beleving. Lekkerder voor vandaag, beter voor morgen.

EEN BETERE WERELD SMAAKT NAAR MEER

ProLaTerre wil een belangrijke bijdrage leveren aan een betere wereld en een gezonde toekomst. Ons streven: meer plantaardige voeding voor iedereen. Wij weten dat een betere wereld niet ten koste hoeft te gaan van smaak. Onze proefkeuken draait op volle toeren om nieuwe, verrassende en smaakvolle producten te ontwikkelen met 100% biologische ingrediënten. Producten waar de wereld, de dieren en jij blij van worden.

GROEN, GROENER, GROENST!

Een betere wereld begint bij het productieproces. Wij streven er dan ook naar elke dag groener te produceren, want het kan altijd nóg beter.